Парфюми

Парфюм №69
36.90 лв.
Парфюм №1
36.90 лв.
Парфюм №71
36.90 лв.
Парфюм №73
36.90 лв.
Blossom Symphony - Ladies Perfume
56.90 лв.
Spicy Wild - Men's Perfume
56.90 лв.
White Mystery - Ladies Perfume - Limited edition
69.90 лв.
True Adventure - Men's Perfume - Limited edition
69.90 лв.
Absolute Charm - Ladies Perfume
63.90 лв.
Infinite Force - Men's Perfume
63.90 лв.
Парфюм №2
36.90 лв.
Парфюм №3
36.90 лв.
Показани 1 от 12 | 61 (6 Страници)

Prouve е марка, която предлага свои парфюми. Те са част от един от най-успешните и развиващи се продуктови сегменти на марката. Prouve представя множество уникални и съвременни аромати за мъже и жени, които са създадени, за да осигурят стил и увереност на своите потребители.

Парфюмите Prouve са създадени от изискани и качествени съставки, които са избрани с грижа и внимание. Комбинациите от цветя, плодове и подправки са съчетани, за да се създадат уникални и дълготрайни аромати. Тези аромати отразяват личността на носещия ги и придават уникален шарм и изтънченост.

Едно от големите предимства на парфюмите Prouve е, че са изработени от висококачествени съставки, които ги правят дълготрайни и интензивни. Те могат да бъдат носени през целия ден, като запазват своя аромат и качество. Парфюмите Prouve са прекрасен подарък за специални хора в живота ви, който ще им подарят усещане за комфорт и лукс.

Предимствата на парфюмите Prouve включват дълготрайния им аромат, качествените съставки, които ги правят подходящи за чувствителна кожа, и стилната опаковка, която ги прави перфектен подарък за всеки, който обича да се грижи за себе си.

Ако сте в търсене на перфектен аромат за себе си или за подарък на любимия си човек, парфюмите на Prouve са отличен избор, който ще задоволи всеки вкус.

Производството се осъществява с използването на съвременни технологии и инструменти, за да се гарантира високото качество на продуктите.

Производството на парфюмите Prouve започва със създаването на концепцията на аромата. След това, парфюмерите на марката съставят композиция от различни есенции, масла и абсолюти, които се смесват в правилните пропорции, за да се постигне желаният аромат.

След това, сместа се оставя да узрее в специални резервоари, където съставките могат да се смесват и да се развиват с течение на времето. Това позволява на аромата да се развие и да постигне пълен потенциал.